Man leker da ikke butikk?!

shopping womanDet burde man, kanskje? De mest vellykkede butikkene,i hvert fall målt etter positiv kundeopplevelse, er de butikkene som tilfører kunden noe ekstra. I dagens marked er varene tilgjengelig for kunden også på nett – så er det ikke noen grunn til at kunden skal fysisk måtte komme til butikken for å få tak i det hun trenger. Det finnes nett-tjenester som tilbyr alle varer en kan drømme om – og ofte til en lavere pris enn det hun må betale i den fysiske butikken. Hva er så det lille ekstra? Skal butikksjefene arrangere x-faktor istedet for jobbintervju – når de leter etter dette litt diffuse “ekstra” som kunden så gjerne vil ha fra de butikkansatte?

Ja, for det er de ansatte som gir kundeopplevelsen den positive opplevelsen. Dette lille ekstra. Jeg mener at det handler om noe så enkelt som lekenhet! Det å være glad på jobb, leke, tøyse og tulle litt. Skape god stemning. For kunden! Og for en selv.

 

One thought on “Man leker da ikke butikk?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s