Har vi lært noe av coronakrisen?

Jeg tror coronakrisen har lært oss noe vesentlig:

Butikkekspert Gøril Florvaag ber deg være i forkant av utfordringene du kan møte.

Vi vet aldri hva morgendagen bringer!

Som butikkdriver har du gjerne vært vant til det fra før, men den nye virkeligheten og den nye hverdagen vi etterhvert får nå, var det veldig få som var grundig forberedt på. Men vet du at det å ha et solid fundament, en god strategi og en langsiktig plan er kritiske suksessfaktorer? Det kan fort bli tungt å ta lett på ting! Jo bedre planer, jo mer i forkant du er – jo bedre rustet vil du også være til å takle kriser og uventede situasjoner. Flere av mine kunder har kommet seg gjennom krisen fordi de har lagt inn betydelig innsats, de har lagt konkrete planer og gode strategier lang tid i forveien. De har bygget et solid fundament, de har et klart konsept og har holdt hodet kaldt – ja for de har på et vis vært forberedt.

Og visste du at jeg har et opplegg for deg? Det opplegget er en onlineplattform, en slags kursplattform med innhold som du trenger i butikkdriften. Det er sjekklister, arbeidsbøker, filmer, lydfiler og massevis av nyttig kunnskap. Den heter Kunnskapsportalen – fra A til Å. Den hjelper deg å lage en solid grunnmur. Den hjelper deg å bygge et rammeverk og du får støtte til å tenke strategisk og langsiktig, ikke bare kortsiktig og taktisk. I tillegg får du også et fellesskap med andre butikkdrivere fra hele landet.

Jeg vil veldig gjerne ha deg med! Sjekk ut om ikke dette kan være noe for deg her: https://butikkutvikler.mykajabi.com/hvordan%20virker%20portalen

Håper vi ses på “innsiden”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s