Før/etter-bilder fra butikk

Er du som mange andre, finner du stor glede i før/etter-bilder. Vi elsker å se lekre transformasjoner, hvor man går fra ‘Askepott til prinsesse’, og kanskje vinner prinsen på toppen av det hele.

Opp igjennom årene har jeg fått en del velmente råd om at jeg burde være flinkere til å publisere før/etterbilder fra butikkene jeg jobber med.

Butikkmakeover, Butikkutvikler.no

Dèt har jeg da også gjort en gang i blant. Men det som (dessverre?!) er tilfelle, er at ‘før-bildene’ hos mine kunder (heldigvis) ikke er så ille. 🙂 For de butikkene som har det største behovet for hjelp, de er ikke klar over det selv, og tar derfor ikke kontakt med meg. Og jeg driver ikke med oppsøkende salg, fordi kunden selv må vite, forstå og ikke minst; ønske å få min hjelp. Det er nemlig omtrent umulig å endre noen som ikke vil endres.

Og jeg foreslår ofte endring. Endring og utvikling. Den må være ønsket, kun da er den velkommen. ❤

Kunnskapsoverføring er viktig for meg. Vet vi bedre, gjør vi bedre. Når du har meg med på en butikkgjennomgang viser jeg og forteller jeg deg hvordan du med enkle grep kan få bedre resultat.

Når jeg er på butikkbefaring lærer jeg deg viktig kunnskap om oppbygging av utstilling, vi går gjennom konsept, jeg ser på markedsføringen din, og jeg får et overblikk på hele butikkdriften, og i etterkant av mitt besøk får du en rapport du kan bruke som en arbeidsliste for å gjøre forbedringer i butikken din.

På bildene under ser du området bak kassedisken som før inneholdt hele seks byster som sto i kø etter hverandre. På etterbildet ser du at utstillingen er forenklet og forskjønnet.

På før-bildet over ser du hvordan man har bygget seg ‘en borg- på kassen, og i tillegg har brukt området bak kassen til venstre som en ‘lagerplass’ og på etterbildet har de laget en fargerik, delikat utstilling og fjernet rot/borg på kassedisken.

Det er nemlig ikke alltid så store grep som skal til. Og jeg er tilhenger av at du i butikk må jobbe mye mer med varene dine. Du skal flytte de rundt, rullere, endre eksponering, pluss pluss før du i det hele tatt har lov til å tenke på å sette ned prisen. Det handler om energier og å trene opp blikket. Hva er det som skal til for å lage en selgende eksponering?

Hvordan kan du “tweake” litt på eksisterende eksponeringer og få andre resultater, mer salg, en mer koselig butikk og god energi? Fortsatt i tvil? Hør bare hva Anniken forteller etter mitt besøk:

Kanskje på tide å ta kontakt med meg for et butikkbesøk?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s