F*#k black friday

Ja, gjerne det. Men jeg sier også f**k initiativ som ‘boikott black friday’, ‘grønn fredag’ og alle mulige varianter av mindre tiltak som ikke får den oppmerksomheten de kanskje egentlig fortjener!!!

Hvorfor?

Fordi black friday har gått ut på dato. Og fordi det hjelper lite med boikott o.l når du står alene. Du fikk kanskje med deg kronikken «Utgått på dato?

Hvor mye oppmerksomhet får du hvis du ‘boikotter black friday’ i 2023?

Sannsynligvis ikke spesielt mye. Og oppmerksomhet trenger du!

Hvorfor ikke heller vurdere nisjebutikkens dag?

(Hei, hvor det går. Det kan se ut som om jeg ber for min syke mor, noe som absolutt også kanskje kunne være tilfelle: Nisjebutikkens dag er MITT prosjekt, som JEG står bak, (i lag med min fantastiske samarbeidspartner; Giske Berland fra Design by Giske) og som du for all del kan være skeptisk til: Nemlig fordi vi potensielt kan tjene penger på dette prosjektet.

(Foreløpig er vi ikke i nærheten en gang, men det er en sak for en annen gang).

Nisjebutikkens dag er en nasjonal bevisstgjøringskampanje laget for selvstendige butikker over hele landet. Det er en festdag, det er en markering – og fokus er på alt annet enn salg denne ene dagen.

Hva med heller å stå sammen med andre butikker over hele landet? Og det med et budskap som treffer hjertet til forbrukeren? For det handler nemlig IKKE om at folk skal STØTTE deg og din butikk. De skal velge deg, fordi du står for kvalitet, service, fagkunnskap og kjøpsopplevelse.

Denne kampanjen vår ble opprinnelig startet som en motvekt til black friday, og har således fått mye oppmerksomhet som en ‘hissig motstander’ av black friday og tilbud hele året.

Tilbud og salg er en naturlig del av butikkdrift, men tiden har kommet for å fokusere mer på alt det andre som betyr noe.

Er du med?

Les alt om kampanjen på http://www.nisjebutikkensdag.no

Leave a comment