“Det hjertet er fullt av renner munnen over med”

Image

Ingen vet hvor haren hopper!

Og denne haren hopper litt rundt omkring! Nå er jeg tilbake på butikkutvikler-bloggen. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å bare bruke facebook – og samle opp alt jeg har å si der. Men siden jeg har så mye på hjertet, ser jeg at det blir vanskelig. På facebook fungerer fine bilder og lite tekst. Lange poster med mye tekst blir ikke på langt nær så synlige som bildepostene jeg legger ut. 

Men er det noen som er interessert i å lese så mye av det jeg skriver, da?

Ja, det er det. Dessuten skriver jeg også for min egen del. “Det hjertet er fullt av renner munnen over med” heter et gammelt ordtak. Og sånn er det definitivt for min del. I min hverdag som selvstendig næringsdrivende har jeg privilegiet at jeg kan styre arbeidsdagen og oppgavene i stor grad som jeg vil. Det innebærer at noen prosjekter i perioder får fullt fokus, men andre ting da blir “liggende på vent”. Jeg går helhjertet inn i ting, og man kan vel si at jeg er i overkant engasjert innimellom – men sånn er det bare! 

Dersom du liker det du leser hos meg, setter jeg pris på en kommentar – eller en mail, eller en hilsen på facebook. Du ser hva som passer best for deg! 

Ha en fin dag videre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s