Råflott med vaskehjelp for en gründer?

Tja… det er ikke så sikkert! Image

Jeg hadde nylig en interessant samtale med en gründer som fortalte meg at de hadde ansatt vaskehjelp i firmaet sitt det første driftsåret. 

Veldig ofte forsøker man som gründer å rekke over alle arbeidsoppgaver selv, da man rett og slett ikke tar seg råd til å leie inn (det man antar) er dyre tjenester fra andre. Men er nå egentlig det så lurt? Da må du se litt på hvordan du disponerer tiden din. Synes du for eksempel vasking er en grei atspredelse fra ellers stillesittende arbeid? Synes du det gjør godt med litt kroppsarbeid så hjernen får seg en time-out? Tenker du bedre mens du er i bevegelse? Ja, så kanskje du skal vaske selv. Men blir det en byrde, en oppgave til på listen over de uendelige oppgavene du skal gjøre? En oppgave du utsetter, rett og slett fordi du ikke har lyst til å ta tak i den? 

Ja, da bør du kanskje leie inn vaskehjelp. (Eller andre tjenester du like gjerne kan kjøpe av andre som å utføre selv). Sannsynligheten for at du får brukt tiden på å øke omsetningen din og fokusere på det du kan, og ikke minst liker, best er løsningen for deg. 

Hva synes du?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s