3 måter du kan doble omsetningen din på i løpet av en måned!

Image

2014 er godt i gang og det er på tide å få litt fart på sakene!

Være synlig

Det aller viktigste du må gjøre er å bestemme deg for at du er villig til å få ekstra oppmerksomhet. Det vil si – du må kreve oppmerksomhet! For når du er klar for å stå i ”rampelyset” eller på en godt besøkt fjelltopp og rope ut ditt budskap – ja da har du det beste utgangspunktet for å lykkes. Og nei, du trenger ikke vente til alt er perfekt! Bare kjør på, så lærer du underveis.

Det er egentlig bare tre måter du kan doble omsetningen på: 1. Ved å ta mer betalt. 2. Ved å få flere kunder. 3. Ved å selge mer til de kundene du allerede har. Og for å unngå å bli overveldet, anbefaler jeg deg å velge en ting av gangen.

Gi tilbudet ditt til flere folk som kan si JA. Hvem kan du snakke med? Hvilke nettverk kan du henge med? Hvordan kommer du deg i posisjon for å snakke til ditt publikum?

Bruk 95% av tiden din på det som genererer inntekter. Du er sikkert travel, men hvor mye av tiden din bruker du egentlig på det som gir penger i kassen? Sett deg et veldig konkret mål om at du skal bruke x antall timer hver dag på å komme i posisjon for å selge.

Selg én vare til flere kunder

Et stort omsetningshopp kommer når du selger samme vare til flere kunder. Ved å selge en-til-en bruker du mye energi og tid, og får lite igjen. Kan du selge til flere kunder samtidig?

Lag deg et system for å tiltrekke deg kunder!

Enten det er ved å bruke en epost-fanger, eller ved å bruke sosiale medier bevisst – sørg for at du har et system for å tiltrekke deg potensielle nye kunder. Lag et system, og bruk det! Legg en plan, og sett deg noen konkrete mål. 

One thought on “3 måter du kan doble omsetningen din på i løpet av en måned!

  1. Takk for gode tips, du har helt rett i at det bare er disse 3 måtene man kan få mer penger i kassa på. Så enkelt, men så vanskelig! Så er det heldigvis uendelig mange måter man kan være kreativ når det gjelder å nå kundene sine og kommunisere med dem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s