Lansering av nytt konsept!

Image

Den siste tiden har jeg jobbet ganske intenst med å lage nettkurs. Kursene skal lanseres i februar! Mange av mine kunder driver butikk med salg av varer. Men jeg har også mange kunder som selger tjenester, og som ikke har noen fysisk butikk, men som selger tjenester og/eller varer via nett. Derfor lanserte jeg nylig nettsiden www.konseptutvikler.no . Dette gjorde jeg fordi nettkursene jeg holder på å lage, vel så gjerne kan tas av de uten en fysisk butikk.

I workshopene mine har dèt vært tilfelle hele tiden. Det jeg lærer bort i workshopene er svært matnyttig og konkret, og deltagerne kan gå fra workshop og ta i bruk ny kunnskap umiddelbart – uavhengig av hva de jobber med.

Og for å gjøre som jeg lærer bort – nettopp møte kundene der de er – følte jeg behov for å lansere konseptutvikler.no som en egen enhet. Nettopp fordi mange av kundene mine ikke har butikk. Det å utvide egen butikk (altså butikkutvikler.no) er også viktig – for jeg vil jo stadig videreutvikle mitt konsept også.

Uansett. Du kan vinne et nettkurs – dersom du er med på å dele siden min og følge siden på facebook. Her er facebooksiden min. Takk for at du hjelper meg å dele informasjon om konseptutvikler.no!

Håper sola skinner på deg i dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s