Er din butikk skodd for fremtiden?

I følge Retailrapporten 2014 kan fysiske butikker i butikkhandelen tape 50 milliarder i årlig omsetning til bl. a. nettbutikker før 2020, sammenlignet med 2012. Mange av de store butikkjedene har jobbet mot et multikanalkonsept gjennom flere år. 

Hvordan tenker du rundt dette?  Har du, eller legger du planer om å komme deg på nett med butikken din?

Image

I Lillehammer har kommunen utlyst to tilskudd på 25.000 kr hver for butikker som vil utvikle nettbutikker i tillegg til fysiske butikker. Nå trenger det jo ikke koste 25.000,- å etablere en nettbutikk, men det er definitivt viktig å sette dette temaet på dagsorden, så ikke butikkdøden blir større enn nødvendig.

Hva tenker du?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s