Bli den BesteDama i din bransje!! Lansering pågår! Begrenset antall plasser!

Lansering av nytt konsept!

Image

Den siste tiden har jeg jobbet intensivt med nettkurs, jeg har arrangert workshops og selv gått på kurs.

Jeg er opptatt av å tilegne meg ny kunnskap – og jeg brenner for god butikkdrift!

Personlig jobber jeg nokså målrettet mot stadig nye mål – samtidig som jeg passer på å feire oppnådde mål. (Feiring er viktig!)

Lansering av nye produkter er viktig for en hver bedrift. I dag kan man ikke leve av gammel storhet, men må tilpasse seg markedet og ta grep for egen fremtid.

Butikkbransjen er i stor endring – og det skjer mye. De siste månedene har det vært mange butikk-konkurser og det er ikke noe som tyder på at det skal endre seg med det første. Mange butikker etablerer nettbutikker og satser på at det skal redde de fra den sikre død.

En ting er helt sikkert: ”Skal du være med så må du henge på!” 

I disse dager lanserer jeg to konsepter; det ene er nettkurs som jeg har jobbet med å utvikle en stund. Innholdsmessig er nettkurset basert på workshopene mine, men den tekniske biten har vært utfordrende. Samtidig lanserer jeg et helt nytt konsept – en kombinasjon av en-til-en veiledning og påfyll hver måned til deg som vil bli best i det du gjør – BesteDama!.

Det er kjempespennende å lansere disse konseptene, men noe sier meg at de kommer til å bli svært godt mottatt. Jeg har allerede venteliste på BesteDama – så her er det bare å hive seg rundt og melde seg på – jeg har begrenset antall plasser.

Les mer her: www.bestedama.no

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s