Vær en rockestjerne!

Image

Les en bok og lær noe nytt – eller bare hent ny inspirasjon.

Ståle Økland har skrevet en bok som alle som driver med kundebehandling bør lese! Den heter “Tenk som en rockestjerne”. Boka viser glimt fra livene til forskjellige band – og gir deg garantert noe å tenke på!

Forlaget skriver:

”Hvordan skal man skape en innovativ kultur? Handler det om å ha en karismatisk leder som motiverer sine ansatte? Handler det om lønn? En stund ble det hevdet at vi må leke mer på jobben for å skape gode arbeidsplasser. Er dette oppskriften på suksess? Studerer man rockeband, er det ingenting som tyder på det.

Fremtidens vinnervirksomheter vil ligne rockeband, hevder trendanalytiker Ståle Økland i denne dokumentarromanen. Sammen med fotograf Paal Audestad har han fulgt åtte norske band i to år. Målet har vært å finne ut hvordan rockestjerner tenker og hva man kan lære av dem. Boken gir et nytt perspektiv på fremtiden og er myntet på deg som vil oppnå suksess sammen med andre.”

Men jeg synes altså at du skal være en rockestjerne – ikke bare tenke som en!

Du er i showbiz!

I stedet for åpningstider, bør du ha showtime!

Altså tidspunkt for når du og produktene dine står på scenen og viser dere frem til deres publikum (kundene).

Og de fleste konserter (nåja – ihvertfall rockekonsertene) avsluttes med et smell, gjerne lys-show – altså et høydepunkt – så pass på at ditt publikum får en fantastisk avslutning på showet også!

Det du gjør backstage teller! Behandler du deg selv og dine ansatte, og ikke minst dine produkter som stjerner?

Du må også ta en avgjørelse på om hvorvidt du bare er et band som spiller coverlåter, altså kopierer andre, eller om du er et kult, innovativt band som spiller på nye strenger. Er du en superstjerne som vil satse, eller spiller du bare på lokale arrangementer?

Trenger du et vennlig spark bak for å bli en rockestjerne? Vil du bli den BESTE DAMA i din bransje? Sjekk ut nettsiden BesteDama.no

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s