Mine topp ti verktøy!

Fåfartpåbutikken

Topp ti verktøy jeg bruker for å få jobben gjort; Iphone, pc, notatbøker, naturen, instagram, picmonkey, mailchimp, surveymonkey, facebook, blogg

Iphone: Jeg er helt avhengig av min iphone. Den har jeg alltid med meg, og jeg er tilgjengelig stort sett 24/7. På telefon er jeg tilgjengelig for mine kunder, både når de ringer og når de mailer eller tar kontakt via blogg eller facebook. Dessuten elsker jeg alle appene og dingsene jeg har installert på den.

PC: PCn bruker jeg når jeg setter meg til for å jobbe intensivt.

Notatbøker: Jeg elsker notatbøker og kjøper stadig nye, med fin dekor. Jeg har notatbøker liggende over det hele og jeg bruker de flittig til å notere ned gode ideer, tanker, to-do-lister, dårlige ideer, planer og så videre. Jeg har også en liggende på nattbordet, for ofte dukker gode ideer opp før jeg skal sovne – og da må jeg bare få skrevet de ut med en gang, så jeg får en god natts søvn.

Naturen: Jeg er stor tilhenger av å ta meg en liten luftetur i ny og ne. Enten en trimtur, eller bare rett og slett bare en liten luftetur. Jeg er heldig som har fantastisk natur i nærheten, og jeg bruker mine rusleturer for å nullstille hodet og hente nye tanker frem.

Instagram: Jeg elsker bilder, og knipser i ett sett. Med flere instagramkontoer, både privat og for jobb får jeg brukt litt kreativ energi på å dele glimt fra mine dager, og ikke minst få sett andres herlige bilder.

Picmonkey: Det aller beste verktøyet jeg bruker som jeg storkoser meg med når jeg jobber med bilder på PCn. Ofte trenger bildene jeg tar en aldri så liten justering før jeg føler at jeg får frem det jeg ønsker å formidle.

Mailchimp: Et supert redskap for å kommunisere med mine kunder. Dette anbefaler jeg alle å ta i bruk. Epostverktøy for å skape dialog med kundene. System!

Surveymonkey: For å hente tilbakemeldinger fra kundene, kanskje må du justere kursen, og for å invitere kunder til dialog om det du driver med.

Facebook: Jeg liker facebook. Facebook gjør kommunikasjon og kontakt med andre enklere. Ja, det kan være litt pussig å sitte og skrike ut til enhver tid hvor man er og hva man gjør, men så sosialt og kjekt, da!

Blogg: Av og til har jeg problemer med å fatte meg i korthet. Jeg har mange ord inni meg, jeg liker å prate, og jeg liker å uttrykke meg skriftlig. Det får jeg fullt utløp for i bloggen. Det hjertet er fullt av renner munnen over med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s