Hva skjer når facebook gjør endringer?

Image

Fra 24. juni blir alle facebooksider lagt over til nytt design. Jeg har selv hatt det en stund på min facebookside og er godt fornøyd med det nye designet. Dessverre merker jeg også denne gang at facebook gjør endringer. Rekkevidden av mine innlegg har gått kraftig ned. Facebook ønsker at vi skal betale for synlighet.

For min del er det til tider meningsløst, da jeg ikke pusher produkter i særlig stor grad. Jeg deler tips, triks og inspirasjon gratis. Og da blir det litt meningsløst å betale for å gi bort noe gratis. Men for all del – jeg har ikke problemer med å forstå at bedrifter skal betale for å markedsføre seg, så jeg vil nok gjøre det også innimellom – men da vil det være for å selge noe, ikke for å gi bort gode tips.

Ønsker du å få med deg mine beste tips, anbefaler jeg deg derfor at du skriver deg på epostlisten min. Bare gå inn på nettsiden min og legg igjen navn og epost der!

Håper sola skinner på deg i dag! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s