Burde butikken din ha sin egen blogg?

home-office-336378_1920Ja, kanskje det! En blogg gir deg anledning til å kommunisere store og små ting fra din butikk – det være seg produktinformasjon, tips, bruksråd og inspirasjon fra din butikk -med litt flere ord og bilder enn på facebook og instagram, for eksempel.

Men hvis du såvidt mestrer facebook og/eller instagram – og hvis ikke du liker å skrive? Da bør du kanskje heller la det være.

Er du god til å uttrykke deg skriftlig, og har noe å dele som kan gi verdi til dine kunder – så anbefaler jeg deg absolutt å opprette en blogg. Bare være forberedt på at det ikke kommer til å booste omsetningen din over natten. Leserne kommer heller ikke rekende på ei fjøl.

Så på mange måter blir det et ektra område du må ha fokus på, som kan ta bort fokuset fra andre viktige områder du heller bør satse på.

Jeg får ofte spørsmål fra mine kunder om de bør ha nettbutikk, og om de skal satse på blogg, facebook, snap, instagram eller pinterest. Det er ikke ett svar som passer for alle, for det handler om hva du trives med og hvem kundene dine er. En ting er imidlertid helt sikkert: Tilstedeværelse på nett er viktig! Men hvilken kanal du velger er avgjørende. De færreste er like gode i alle kanaler, og da gjelder det å satse på det som generer mest verdi for deg og butikken din, enten i kroner og øre, eller i arbeidsglede. Lurer du på hvilket område du bør satse? Ta gjerne kontakt med meg! Jeg kan være et ekstra sett øyne som ser på dine utfordringer utenfra. Send en mail til post@butikkutvikler.no eller ring for å bestille time 90 70 49 27 – jeg veileder både via nett og telefon, i tillegg til butikkbesøk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s