En hel haug med gode tips!

office-336368_1920Her får du noen flotte snarveier og kjappe løsninger på problemer du kanskje ikke visste du hadde:

  1. Rydd opp informasjonen på nettet. Har du en utdatert nettside med feil åpningstider? Rydd opp! Husk å oppdatere informasjonen om butikken din på facebook. Der kan du legge til de rette åpningstidene, telefonnummer og epostadresse du kan nås på. Høres kanskje litt for enkelt ut, men jeg skal love deg at her er det mange som ikke henger med i svingene! Fiks det! Det tar bare noen få minutter! Så slipper kunden bomtur til din butikk, fordi du faktisk ikke har åpent. Eller enda bedre: Kunden kommer til deg fordi du faktisk har åpent, når kunden egentlig trodde du holdt stengt.
  2. Du trenger ikke finne opp kruttet selv hver gang du skal poste noe i sosiale medier! Du kan for eksempel dele andres nyttige poster i sosiale medier.Tenk på at det er sosiale medier. Det er fordi det handler om kommunikasjon med kunden – ikke monolog og produktpresentasjoner i det uendelige! Tenk på hvorfor kunden følger deg. For å se hvert bidige produkt du har i butikken? Som de lett kan bestille på nett? Du må jo gi kunden en grunn til å besøke deg. En grunn til å følge deg. Men mest av alt vil du jo at de skal komme til deg i din butikk. Da må du friste med noe som er unikt. Og hva er unikt når produktene er tilgjengelige overalt? Jo – den helhetlige opplevelsen kunden får hos deg. Gjennom sosiale medier blir kunden kjent med deg, dine produkter og det du tilbyr. Hvis det utelukkende er produktene du selger som er interessante, har du en jobb å gjøre for deg selv med å definere resten av det du tilbyr.
  3. Fokuser på kundeservice! En av de tingene som garantert er unikt hos deg, er nettopp deg og dine ansatte. “Bjuda på” og møt kundens behov.
  4. Samarbeid med andre! Både fordi det vil gi deg påfyll til din dag, men også fordi det er lettere å få til mer i lag med andre. De færreste butikker dekker alle kundenes behov, men i fellesskap dekker dere flere av kundens behov. Det er nemlig å ta kunden på alvor, når du finner de beste løsningene for kundene.

Trenger du en sparringpartner? Spør nabobutikken om dere kan samarbeide til felles beste! Eller ta kontakt med meg. Kanskje jeg kan hjelpe. Men husk: Du får da min ærlige, usminkede tilbakemelding. 🙂 Avtal tid i dag. post@butikkutvikler.no. Eller ring 90704927.

 

One thought on “En hel haug med gode tips!

  1. Ta med at det er viktig å bruke google- min bedrift og holde den oppdatert (selv om du hver gang må google hvordan man logger seg inn der, du er ikke den neste, heheh)
    For om man googler navn eller adressen til bedrifter er det den som kommer opp helt øverst, med markering på kart, mulig veibeskrivelse, mulighet til å ringe osv.
    Førsteinntrykk er ødelagt om dette ikke stemmer. Jeg har selv stått foran et kiropraktor-treningssenter som hadde flyttet – uten å ha oppdatert det. Når du i tillegg ikke tar telefon er toget nok stortsett kjørt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s