Dette har dere lyst til å lese om!

Jeg spurte dere for litt siden om det var interessant å lese om utenlandske konseptbutikker jeg har besøkt – og jeg fikk et høyt og rungende JA.

Jeg ELSKER å reise, og jeg reiser så ofte jeg har anledning. Som butikkutvikler er det viktig at jeg jevnlig henter inn inspirasjon, både på det estetiske, det konseptuelle og det butikkfaglige – slik at jeg kan gi videre gode råd til mine kunder. Det å være oppdatert på trender, på nyheter og ha oversikt over hva som rører seg er viktig.

Derfor vil jeg i denne (og forhåpentligvis flere) bloggposter vise noen bilder fra butikker jeg har besøkt andre steder – til glede og inspirasjon!

På dette bildet ser du en flyplassbutikk. IMG_8291Det er vanskelig å ikke legge merke til denne butikkfronten!

Inngangspartiet er en stor haikjeft! Alle trekkes jo mot dette! Det er annerledes, og det er et blikkfang av dimensjoner! Men så er det også veldig gjennomført! Når du kommer inn i butikken er det akkurat som om du er under havoverflaten. Det er andre fisker i lokalet og innredningen føles veldig nautisk. Inne i lokalet selges alt fra badetøy til smykker og t-skjorter.

Dette er rett og slett bare kult! Her snakker vi opplevelse på kjøpet!

Ønsker du å besøke denne butikken må du ta deg en tur til flyplassen på Gran Canaria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s