Endringsvillig by søkes!

Endring2018 nærmer seg med stormskritt.

De første ukene av januar vil treningssentre fylles opp av de mange menneskene med gode forsetter som vil starte det nye året med å komme litt i form. Det går som regel ikke mange uker før de fleste faller av lasset, og er tilbake til gamle vaner. Slik er det også i arbeidslivet!

Er det noe vi vet, så er det at det tar tid å endre seg. Det er spesielt én ting som skiller suksess fra fiasko – og det er vilje. Du må være endringsvillig. Verden snurrer fortere og fortere, og den som ikke henger med, vil falle av lasset, selv om du har all verdens gode intensjoner.

Butikkutvikler.no er derfor klar til å hjelpe butikkene i din by i gang! Og det er over tid at de gode, nye vanene setter seg. Gjør du ikke noe, skjer det ikke noe. Gjør 2018 til året som plasserer butikkene i din by på kartet! Jeg står klar til å jobbe med dere i et helt år for å skape endring!

Send meg en epost til post@butikkutvikler.no for å høre mer! Eller ring 90 70 49 27.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s