De beste butikkene har flest kunder…

Har du brukt google for å finne ut hva du skal gjøre annerledes i din butikk, eller hva du skal gjøre mer av for å få flere kunder?

Mange bruker mye tid, og hvis du spør meg, så leter de ofte på feil plass. Google kan sikkert gi deg en rekke tips og ideer til aktiviteter du kan iverksette i din butikk for å få flere kunder.

#læravandre sier jeg ofte. For vi trenger ikke alltid finne opp kruttet. Det er oppgavene for mange til, og dagene for korte.

Det å hente inspirasjon, tips og ideer utenfor sin egen sirkel kan være veldig lurt. Og det kan være lønnsomt.

Men hvis ikke du egentlig har tid til det? Så kan du google deg langt bort i fra det du egentlig er på jakt etter. Også har du kastet bort tid, kanskje også penger, på å iverksette ideer som ikke egentlig passer til din butikk.

Ofte kan det også være lurt å snu seg litt rundt seg selv også – og se, virkelig se, hva som skjer innenfor egen sirkel. Analysere dette. Gjøre mer av det som er bra, og mindre av det som ikke er fullt så bra. Ofte så vet du veldig godt selv hva det er du bør gjøre. Men av en eller flere grunner lar du være å gjøre akkurat det. Trenger du noen som står bak deg og pusher – så gjør jeg gjerne det. Eller så kan jeg være et friskt pust som gir deg noen nye råd og innspill til din butikk. Slik at du får flere kunder. Og slik at du får høyere omsetning.

Ta gjerne kontakt med meg på telefon; 90 70 49 27.

Hilsen Gøril

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s