Når noe er dårlig…

pexels-photo-66100Vi mennesker er rare. Vi er mye «flinkere» til å fokusere på det som er dårlig enn det som er bra.

På engelsk heter det «Bad news travels fast». Godt nytt er ikke like spennende. Jeg har tidligere skrevet en bloggpost om begrenset faglig innhold og jålete messer.

Det var derfor med stor glede jeg så det faglige programmet for Oslo Design fair i januar! Det så skikkelig spennende ut! Fra hva jeg kan se av det faglige programmet har Oslo Design Fair hentet inn foredragsholdere som er verdt å få med seg!

For deg som har fulgt meg en stund, vet at jeg snakker mye om kunnskap som konkurransefortrinn – hvor jeg mener at de butikkene som er oppdaterte og som følger med på det som rører seg innenfor butikkdrift, er de butikkene som lever godt, og som lever lenge.

Og som jeg alltid sier: Det å drive butikk i dag, er noe helt annet enn det var å drive butikk i går. Fremtiden er nå!

Skal du på messen, prioriter også det faglige!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.