Jeg har ikke vært overalt, men det står på lista!

A60AC8BB-B5F1-4B59-B6AC-F4558CA5CAC0Det å reise er viktig for meg, og jeg reiser så ofte jeg har anledning. Å reise er en lidenskap som på ingen måte blir mindre, selv om jeg reiser mye.

Det hender jeg vender tilbake til steder jeg har vært tidligere, men jeg liker godt å reise til nye steder. Som det står i overskriften; Jeg har ikke vært overalt, men det står på lista!

Jeg har opplevd mye på mine reiser, fra dypet av de mørke gruver i Wales, til late dager på en strand på Zanzibar, eller i Hellas – til vandring på den kinesiske mur, og full fart nedover skibakken i alpene. Lista over nye reisemål blir bare lengre og lengre!

Hvorfor denne trangen, lysten eller behovet for å reise? Fordi jeg tror på et liv før døden, og da må vi gjøre det vi har lyst til og brenner for!

Nå har jeg lyst til å ta deg med på tur. Jeg vil at du skal se det jeg ser, kjenne på gleden det kan gi, og hvor uendelig mye vi har å gå på når det kommer til butikkdrift her til lands.

Den første reisen jeg planlegger går til Barcelona. I september 2019. Datoen er fra 9-12. september. I 2019.

I Barcelona skal vi spise tapas, drikke cava, nyte varmen og selvsagt få impulser fra spennende butikker, kule steder og gjennomførte konsepter. Dette blir en unik reise for deg som driver selvstendig butikk. Og selvsagt blir det begrensede plasser. Det er ikke for alle. Det passer ikke for alle. Så alle blir heller ikke med.

Hvis du kjenner på at du har lyst til å prioritere deg selv, gi deg selv noen deilige dager i den fantastiske storbyen Barcelona, på en tur som gir deg påfyll til både kropp og sjel, som gjør at du får fornyet energi og driv til å stå på videre i butikken din – ja, så kan dette være noe for deg. Noe du skal unne deg, fordi det vil være bra for deg, og det vil være fantastisk for butikken din.

Det er ikke en ordinær storbytur. Det er en helt ekstraordinær storbytur for noen få utvalgte. Dagene vil bli lagt opp med et svært spennende program, men det vil også bli lagt opp til noe egentid, slik at du får anledning til å se det DU har lyst til.

Prisen for dette er kr. 3490,-. Reise og opphold kommer i tillegg.

Skriv deg gjerne på listen hvis du tenker at dette er interessant for deg.

Skriv deg på interesselisten her

Det å skrive seg på listen er helt uforpliktende – det sørger bare for at du vil få informasjon om denne turen. 

 

One thought on “Jeg har ikke vært overalt, men det står på lista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s