Alle vil ha flere kunder – her er 5 ting du MÅ gjøre for å få flere kunder

De færreste forretningsdrivende ønsker færre kunder. Alle vil jo ha flere. Hvordan kan DU få flere kunder? Hvordan kan du få flere kunder til nettopp din butikk?

Hadde det vært enkelt, kunne alle gjort det. Men det trenger ikke nødvendigvis være så vanskelig heller. Og som regel er det summen av flere ting du kan gjøre, som skaffer deg flere kunder. For å oppsummere det enkelt i en slags liste:

  1. Driv en god butikk. Hva menes med det? Jo, du må rett og slett være god til å drive butikk. Du må vite hva som trengs, hva du må gjøre, og hva du ikke må gjøre.
  2. Ha fornøyde kunder. Ingenting skaffer flere kunder enn fornøyde kunder. Det å tilfredsstille de kundene du allerede har, er mye enklere, bedre, og billigere enn å skaffe nye. Tilfredse kunder kan også finne på å anbefale butikken din videre.
  3. Fortell folk om butikken din. Ja, du må faktisk markedsføre butikken. Hva er det som gjør din butikk interessant å besøke? Hvorfor skal noen gidde å ta turen til akkurat din butikk?
  4. Ha fokus på kunden, ikke på deg selv. Dette punktet burde vært først, men nå er ikke denne listen nødvendigvis i prioritert rekkefølge. Alt for mange butikkdrivere har fokus på seg selv, og ikke på kunden. Kunden er sjefen på alle måter. Du er ikke viktig. Kunden din er viktig.
  5. Ha det gøy. Dersom du elsker jobben din, butikken din, kundene dine, faget ditt – vil din entusiasme og begeistring smitte. Vi elsker å ha godfølelse, så spre det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s