Verken fisk eller fugl?

Image

Har du drømmejobben? Jobber du med det du brenner for? Har du klart å kombinere alle de elementene du brenner for i ett og samme yrke? Driver du egen bedrift og jobber med salg av både fugl og fisk? Eller er du “spisset” og konkret i tilbudet ditt til kunden?

Er det lett for kunden å oppfatte hva som er ditt konsept? Eller kjører du et kombinert opplegg hvor du har med alt du brenner for?

De færreste er så heldige at de kan kombinere alt under ett – og i den grad de har gjort nettopp det, er det ikke sikkert at de driver lønnsomt. Kundene har i dag så mange valgmuligheter. Kundene kan velge og vrake blant tilbydere – av både tjenester og produkter, på nett eller i ett butikklokale med gulv, vegger og tak. Kundene kan velge å kjøpe tjenester fra utlandet, eller av importert arbeidskraft – som kanskje er billigere enn det du tilbyr. 

Nettopp derfor er det kanskje viktig at du bestemmer deg for om du skal selge fugl  e l l e r  fisk, og ikke forsøke helgardering å tilby litt til alle, og lite til noen. Den som gjør valget enkelt for kunden er den som vinner. 

Eller?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s