Utfordringer

Utfordringer

Jeg liker å utfordre meg selv. Derfor gjør jeg ting jeg ikke har gjort før, og ting som egentlig ligger utenfor komfortsonen min. På den måten utvider jeg horisontene mine stadig. Jeg forsøker å gjøre ting jeg ikke kan, for kanskje jeg kan lære noe. Dette synes jeg som oftest er veldig gøy! Kanskje jeg også kan bidra med noen tips og råd til andre? Send inn et spørsmål, da vel! Det verste som kan skje, er at jeg ikke er til noen hjelp. Men det kan jo faktisk hende at et nytt sett med øyne ser på utfordringen din på en annen måte – og derfor kan gi verdifulle tips og råd?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s