Strekker ikke tiden til? Her er noen tips du kan ha nytte av

ImageNår du sier at du ikke har tid til noe – handler det ikke nødvendigvis om at du har flere oppgaver og færre timer i døgnet enn alle andre. Du har kanskje flere oppgaver enn andre, men døgnet har like mange timer for oss alle sammen.

 

Begrunnelsen din (eller unnskyldningen din) om at du ikke har nok tid – handler kun om dine prioriteringer og dine strategier.

 

Du må rett og slett sette deg ned og finne ut hvordan du bedre kan disponere tiden din!

 

Du har hørt uttrykket: ”Hvis du ikke vet hvor du skal, hvordan kan du vite hvordan du skal komme deg dit.”

 

Nå skal jeg ikke bare bruke den strenge tonen, jeg skal også gi deg noen tips til hva du kan gjøre for å strekke til!

 

Det letteste er å finne ut av hva du skal slutte å bruke tid på.

 

Skriv en gjøremålsliste, og ranger prioritert rekkefølge og kryss av etter hvert som du fullfører oppgavene.

 

Hvis du jobber mer effektivt, ved kun å fokusere på den ene oppgaven du holder på med, vil kvaliteten på det du gjør og effektiviteten stige. Det betyr at du får gjort unna de viktigste tingene først, du jobber konsentrert og målrettet. Du vil kjenne mestringsfølelse og glede ved å få gjort unna det du skal. Men ikke glem å ta pauser og nyt dine seire når du når de målene du har satt deg.

 

 

Om Gøril:

Jeg hjelper butikkeiere og -drivere med å profesjonalisere driften og øke inntjeningen. Mange butikkeiere og -drivere sliter med å drive lønnsomt og samtidig beholde gnisten. Er dette velkjent? Slik var det også for min del. Jeg har drevet både egen og andres butikker, og har vært nære på ”å brenne opp alt kruttet”.  Jeg har jobbet i butikk av og på siden jeg var 15 år gammel, og har gjennom disse årene lært mange nyttige strategier for å optimalisere butikkdrift og ha hjertet med meg i det jeg driver med.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s