Vi er alle i samme båt!

“We are all in this together” synger Ben Lee.

Image

Er du, som meg, glødende opptatt av businessen din?. Er det kanskje sånn at du føler det er vanskelig å vite hvor du slutter og businessen din begynner? Som regel gjør man jo det aller beste man kan, og håper at budskapet man har skal nå ut til massene. 

Og da er vi jo alle i samme båt – eller “we are all this together”. Nå var det vel ikke akkurat business han tenkte på, godeste Ben Lee, når han skrev sangen. Men det handler jo om også akkurat det! Fordi man som gründer jobber med det man brenner for, går inn i det med hud og hår! Man legger kropp, sjel og hjerte til. Man vil så gjerne lykkes med prosjektene sine, med businessen sin, få ut budskapet sitt, lykkes med bedriften sin, få mange kunder og leve lykkelig i alle sine dager. Raushet har blitt et moteord, som alle som vandrer rundt i sosiale medier må forholde seg til. Lik, del, følg, og vinn! 

Men hvem “vinner” til slutt? De som roper høyest? Eller de som har det beste budskapet? 

Ikke vet jeg, men det skader jo ikke å være hyggelig heller. Derfor vil jeg gjerne smile til deg. Jeg kan godt like deg på facebook. Kom innom siden min og si hei da vel! Vi er alle i samme båt! 

 

Om Gøril:

Jeg hjelper butikkeiere og -drivere med å profesjonalisere driften og øke inntjeningen. Mange butikkeiere og -drivere sliter med å drive lønnsomt og samtidig beholde gnisten. Er dette velkjent? Slik var det også for min del. Jeg har drevet både egen og andres butikker, og har vært nære på ”å brenne opp alt kruttet”.  Jeg har jobbet i butikk av og på siden jeg var 15 år gammel, og har gjennom disse årene lært mange nyttige strategier for å optimalisere butikkdrift og ha hjertet med meg i det jeg driver med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s