Din unike historie?

I dag er kundene bevisst eller ubevisst å på utkikk etter den unike opplevelsen. Når kunden handler hos Cubus, KappAhl eller Lindex ”vet” de hva de får – Men hva får de når de kommer til deg?

 Image

Det å være bevisst sin egen historie og ha fokus på, i tillegg til å formidle, det som er unikt hos deg, er kanskje det som skal til for at du får en fornøyd kunde som kanskje også kommer igjen, eller snakker positivt om din business til andre.

 

I går tok jeg med hele familien til MingarWalker Glass på Jæren. De tilbyr julekuleblåsing for hele familien.

 

Familien består av meg og min kjære, og våre til sammen fire barn, i alderen 9-16. Dette hadde vi planlagt som en hyggelig familiegreie før jul og booket oss inn på forhånd.

 

Vi ble møtt av Line og Benjamin som har omgjort et gammelt grisefjøs til glassblåser-verksted og butikk.

 

Jeg har tidligere vært på glassblåser-verksted både i inn- og utland, men aldri hatt en så fin opplevelse som i går.

 

MingarWalker Glass har noe som er unikt – de har stedet, de har håndverket og de har historien som de formidler til kundene. Og i stedet for at vi bare kikket rundt og så på alle de flotte kunstverkene de selger, fikk vi lov til å lage vårt eget.

 

Det skaper en god opplevelse for oss som kunder, og sannsynligheten for at vi handler her ved en senere anledning også er veldig stor. Hva gjør du for å skape unike kundeopplevelser? Hva er din historie?

  

Om Gøril:

Jeg hjelper butikkeiere og -drivere med å profesjonalisere driften og øke inntjeningen. Mange butikkeiere og -drivere sliter med å drive lønnsomt og samtidig beholde gnisten. Er dette velkjent? Slik var det også for min del. Jeg har drevet både egen og andres butikker, og har vært nære på ”å brenne opp alt kruttet”.  Jeg har jobbet i butikk av og på siden jeg var 15 år gammel, og har gjennom disse årene lært mange nyttige strategier for å optimalisere butikkdrift og ha hjertet med meg i det jeg driver med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s