Rene ord for pengene! Tipsene du trenger, men kanskje ikke vil høre!

Image

  1. Du leker ikke butikk. Du er nødt for å tjene penger. Hvis ikke du tjener penger… Tja… da bør du kanskje se deg om etter noe annet å gjøre. Plukk ut et produkt eller to som gir deg fortjeneste, eller en tjeneste som du er god på – og selg alt det du klarer av denne konkrete varen eller tjenesten! Selg så det monner! Så kan du konsentrere deg om mangfold, vareutvalg og å videreutvikle tjenestene dine senere.
  2. Glem alle gode råd om hvordan du bør gjøre både det ene og det andre for å bli unik – dette har du kontroll på! Gjør ting på din måte – så blir det unikt, akkurat sånn som du vil ha det – og ikke minst blir det slik at du kan stå inne for det.
  3. Du blir ikke rik over natta, for ingenting går av seg selv. I hvert fall kan du ha som hovedregel at kun hardt arbeid gir resultater. Så slutt å fjase og drømme, brett opp ermene og begynn og jobb – og hvis noe kommer rekende på ei fjøl- ta det som en bonus!
  4. Husk på at du skal dekke kundens behov, ikke vise deg og ditt frem. Det er kunden det handler om. Ikke deg. 

Synes du dette var fornuftig? Du må gjerne dele siden min med andre du tror kan ha nytte av den. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s