Tips du ikke må gå glipp av!

ImageEr du aktiv på facebook med butikken/virksomheten din – har du kanskje merket at du får mindre treff og aktivitet den siste tiden. Det er fordi facebook har gjort endringer igjen. Endringer som “tvinger” sånne som deg og meg til å annonsere for å oppnå samme rekkevidde som tidligere. 

Les innlegget jeg skrev her.

Jeg legger ut mange gode tips på facebook, faktisk flere ganger i uka. Siden jeg ikke har hverken lyst eller anledning til å betale for å dele gratis tips – håper jeg at du vil skrive deg på epostlisten min. Da får du med deg mine aller beste tips – helt gratis! 

Høres dette interessant ut? Send meg en epost idag – så får du også mine 22 beste tips for troverdighet og synlighet på nett. 

Jeg lover at jeg ikke vil bombardere deg med mailer i tide og utide! Jeg vil bare sende deg mail når jeg har noe interessant å dele med deg som du vil ha nytte av! 

Send en epost i dag til post@butikkutvikler.no.

Håper sola skinner på deg i dag! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s