Hvordan øke omsetningen?

Image

Dette er noe de aller fleste næringsdrivende vil si et stort JA TAKK til. Jeg har ihvertfall enda til gode å møte noen som er godt fornøyd med dagens omsetning og ikke ønsker mer penger i kassen. 

Jeg har vært inne på dette temaet tidligere, og dessverre så er det lite nytt under solen. Vil du øke omsetningen din må du jobbe for det. Det kommer ikke av seg selv. Det er den brutale sannheten. 

Men, når det er sagt, så er det flere veier du kan gå. 

Det ligger ofte i detaljene. Og det er alle detaljene som utgjør helheten. Det gjelder alt fra vareutvalg, til service, til plassering i butikken, til eksponering, til markedsføring.

Hvor skal du begynne? 

En av de vanligste utfordringene jeg møter hos mine kunder er butikkblindhet. De er så vant til å se butikken/virksomheten sin at de ikke tar på seg kundebrillene. Jeg vil derfor oppfordre deg til å ta på deg kundebrillene i dag. Forsøk å se butikken din (enten den har tak og fire vegger, eller ikke) utenfra. Hva er det du først får øye på? Hva vekker din interesse? Er det lett å finne frem? Hvordan ligger det an med prising? Er varene dine priset? Har du plakatmateriell eller annet kampanjemateriell som er utdatert? Hvordan beveger kunden seg gjennom din butikk?

Er du forresten interessert i å investere litt tid og litt penger for å lære deg knepene du trenger for å få den beste butikken i byen? Ja, det innebærer at du blir den BESTE DAMA i din bransje. Bli med på en-til-en online møter med meg hver måned, og få mine innspill, tips og verktøy til hvordan du kan optimalisere driften din og øke inntjeningen. Les mer om dette på www.bestedama.no.

Om Gøril:

Jeg hjelper butikkeiere og -drivere med å profesjonalisere driften og øke inntjeningen. Mange butikkeiere og -drivere sliter med å drive lønnsomt og samtidig beholde gnisten. Er dette velkjent? Slik var det også for min del. Jeg har drevet både egen og andres butikker, og har vært nære på ”å brenne opp alt kruttet”.  Jeg har jobbet i butikk av og på siden jeg var 15 år gammel, og har gjennom disse årene lært mange nyttige strategier for å optimalisere butikkdrift og ha hjertet med meg i det jeg driver med.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s