Selg mer!

Det å tilegne seg ny kunnskap og tørre endring er to viktige faktorer for deg som ønsker suksess! I en travel hverdag er mange av dagens gjøremål automatisert.

Image

Problemet med å gå på autopilot, er at du ved å gjøre de samme tingene, får det samme resultatet. For å øke omsetning må du være på hugget – du må lære deg nye metoder for å oppnå bedre resultater, du må tørre å endre på ting – kanskje også på de tingene som fungerer. Man har ofte en tendens til å holde seg til det som er trygt – og med vanetenking stagnerer man. Personlig henvender jeg meg oftest til bøker når jeg ønsker å lære nye ting, eller jeg børster støv av gammel kunnskap ved å skifte fokus og forsøke å være bevisst de valgene jeg tar.

Jeg har også stor tro på kreativitet som en av de viktigste suksessfaktorene for deg som driver butikk, enten det er på nett, eller med fysisk butikk – om du selger varer eller tjenester: Øv deg på å være kreativ, ved å gjøre en ny ting hver dag – og det trenger ikke være noe store greier – det kan være helt vanlige, dagligdagse gjøremål, som for eksempel å gå baklengs ut til postkassen den ene dagen, kanskje hinke til postkassen den neste dagen – og poenget med denne øvelsen er du øver deg på å se nye løsninger på gamle problemer.

Altså:

Ny kunnskap, endringsvilje og kreativitet – det blir dagens anbefaling fra Butikkutvikler.no! Håper sola skinner på deg i dag!:-)

Om Gøril:

Jeg hjelper butikkeiere og -drivere med å profesjonalisere driften og øke inntjeningen. Mange butikkeiere og -drivere sliter med å drive lønnsomt og samtidig beholde gnisten. Er dette velkjent? Slik var det også for min del. Jeg har drevet både egen og andres butikker, og har vært nære på ”å brenne opp alt kruttet”.  Jeg har jobbet i butikk av og på siden jeg var 15 år gammel, og har gjennom disse årene lært mange nyttige strategier for å optimalisere butikkdrift og ha hjertet med meg i det jeg driver med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s