I dag gikk jeg på en skikkelig smell!

Image

Og selv om det er flaut skal jeg fortelle om det!

Torsdag i påsken var det så dårlig vær at jeg ble sittende å lage ferdig mitt bittelille nettkurs om bilderedigering for sosiale medier. Et nettkurs hvor jeg lærer deg å redigere bilder til bruk i sosiale medier. Og dette arbeidet ble jeg ferdig med i løpet av dagen, og ivrig etter å få lagt det ut og delt det med alle – endret jeg forsidebildet mitt på facebook hvor jeg ropte ut at jeg hadde laget et gratis nettkurs. 

Heldigvis var det ei som tok kontakt i dag og gav meg beskjed om at hun ikke ble særlig fristet til å ta nettkurset mitt, rett og slett fordi bildet jeg hadde lagt ut som forsidebildet på facebook var i dårlig oppløsning – og ikke akkurat gav meg noe særlig troverdighet som en slags instruktør for å lære andre bildebruk i sosiale medier. Superflaut, ikke sant? For jeg kan da vitterlig bedre enn som så. 

Nå har jeg endret bildet, og fjernet sporene av min store flause. Hvorfor forteller jeg det da videre i bloggen min – som leses av nokså mange? 

Først og fremst fordi jeg er takknemlig for folks ærlige tilbakemeldinger. Deretter fordi jeg har lyst til å formidle at det ikke er eller bør være så flaut hverken å innrømme feil – eller snakke om de. Av og til gjør man feil. Stort sett gjør man det ikke. Det er ikke verre enn som så. Selv ler jeg litt og tenker at jeg lærer noe nytt hver dag. Og jeg venter ikke til alt er perfekt, for da blir man aldri ferdig. 

#feiltastisk #takknemlig #flause #bedrenå

Velkjent?

Håper sola skinner på deg i dag! God helg! 

One thought on “I dag gikk jeg på en skikkelig smell!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s