Seriegründeren

Intervju med meg i Gnistmagasinet!

Gnist

– Jeg er en ildsjel som har lett for å engasjere meg i ting, og når jeg først gjør noe, gjør jeg det helhjertet og ordentlig, forteller Gøril Helene Florvaag som i dag er seriegründer med flere suksessfulle virksomheter både bak seg og i drift.

Tekst: Pia Sabel Gulling Foto: Kjetil Bentsen 

– Man må gjøre ting helhjertet, det er mitt aller viktigste råd, sier Gøril. 39-åringen fra Oslo ble for noen år siden ført til Vestlandet av kjærligheten, hvor også gründerreisen hennes startet. – Etter å ha jobbet noen år merkantilt, fikk jeg lyst til å skape en møteplass på Bryne og startet derfor opp en kaffebar, forteller hun. Arbeidet med å få kaffebaren opp og stå, innebar knallhard jobbing døgnet rundt, og selv om det hele var en suksess, måtte hun etter noen år selge stedet da det ikke var forenlig med familielivet.

Etter salget…

View original post 505 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s