Dårlig samvittighet!

Jeg har dårlig samvittighet. I en tidligere bloggpost skrev jeg om hvordan en vindusutstilling IKKE skulle se ut. Jeg må bare si at jeg har litt dårlig samvittighet for den. Ikke fordi jeg ikke kan stå for det jeg skrev der, men fordi jeg rett og slett viste med et bilde hvordan et skikkelig dårlig utstillingsvindu kan se ut.

Butikken med det aktuelle vinduet er ikke en kunde av meg, og jeg vet jo ikke hva grunnen var til at utstillingen var så dårlig. Kan jo hende de hadde sine grunner. Men vinduet sto sånn over flere dager, og utstillingen kanskje var på vei opp eller på vei ned. Så kanskje ble vedkommende syk, som holdt på med vinduet. Hva vet jeg. Og sånn er det jo av og til med oss som jobber i butikk. Kanskje vi har store planer for omrokkering, utstilling, ryddesalg eller ombygging. Også skjer det noe. Det som oftest skjer er at det kommer kunder. Kunder som kanskje glipper fordi vi står midt i en omstilling. Det er en av de mange utfordringene vi står i – vi som jobber i butikk. Eller så velger vi å fokusere på å gi kundene som har kommet inn i butikken all vår oppmerksomhet, så utstillingen blir nedprioritert.

Krav til lønnsomhet er stort, og da er det av og til noe som glipper. Det har jeg full forståelse for. Men kunden skal ikke lide under vindusutstilling - fremskrittdette.

Her er et bilde av ny vindusutstilling i samme butikk. Var det min kunde ville jeg rådet de til å fokusere på litt færre budskap av gangen – her er både brødristere, vaffeljern, støvsugere, tømmer – som dekor og betalingsutsettelse på en og samme gang. Men dette er altså mye bedre enn sist gang.

Det er vanskelig å være 100% på høyden på alle områder samtidig.

Kjenner du deg igjen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s