Slik lykkes du på facebook!

Butikkutvikler - viktig budskapFor en ukes tid siden la jeg ut et viktig budskap på facebook. Budskapet var at man må bruke lokale butikker i dag, dersom man vil at butikkene skal være der også i morgen. I skrivende stund har innlegget blitt delt 4637 ganger, fått 1571 likes og jeg har fått over 500 nye følgere til siden min. Innlegget er sett av en halv million mennesker! En halv million mennesker!

Det er over all forventning!

Jeg synes jo det er veldig stas at min beskjedne oppfordring (og attpåtil med en veldig lei skrivefeil) skulle bli sett av så mange. Men jeg har nemlig et viktig budskap. Budskapet mitt bør deles. Budskapet mitt nå bredt. Det er på tide vi som jobber i butikk gir kundene beskjed om hva som skal til for at vi skal drive best mulig butikk.

Kundene må faktisk handle hos oss.

Dette flytter på ingen måte ansvaret bort fra butikkdrivere slik at vi nå kan sette oss ned bak disken og vente på at kundene skal forstå at de må komme og handle. Men det handler om at vi som jobber i butikk er nødt for å gjøre en sabla bra jobb for våre kunder, slik at de velger å handle hos oss. Konkurransen er enorm. Driver du butikk i dag må du være på tå hev, sette kunden i fokus, gi kunden en god opplevelse,og ikke bare en vare. Og du må gjøre det hver gang.

Det er ditt ansvar som butikkdriver å gi kunden handlelyst. 

Jeg tenker at det som skal til for å lykkes på facebook er på mange måter det samme som skal til for å lykkes med butikk;

Du må gi kunden det hun vil ha. 

Så enkelt.

Lykke til!

Og hvis du nå ikke  a n e r  hva du skal gjøre for å gi kunden handlelyst, kan du begynne å lese denne bloggposten jeg skrev tidligere i år. Har du kontroll på disse tingene? Trenger du hjelp? Kanskje jeg kan hjelpe? Send meg en mail til post@butikkutvikler.no, eller ring meg, kanskje jeg kan hjelpe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s