Slik dobler du omsetningen din på en måned!

Butikkutvikler.no

Tre måter du kan doble omsetningen din på i løpet av en måned!

Det er egentlig bare tre måter du kan doble omsetningen på:

1. Ved å få flere kunder.

2. Ved å ta mer betalt.

3. Ved å selge mer til de kundene du allerede har.

Og for å unngå å bli overveldet, anbefaler jeg deg å velge en ting av gangen.

Hvordan får du så flere kunder? Lag deg et system og en plan for å tiltrekke deg flere kunder! Enten det er ved å bli mer tydelig i markedsføringen din, eller det er ved å danne en kundeklubb, eller det er ved å bruke sosiale medier mer bevisst – måten du gjør det på er opp til deg. Kan hende du må gjøre alle disse tingene for å få flere kunder.

Kan du ta mer betalt for varene dine? Ved å selge en-til-en bruker du mye energi og tid, og får lite igjen. Kan du selge til flere kunder samtidig? Eller kan du satse på enkeltprodukter som gir deg høyere omsetning? Kan du satse på andre varegrupper?

Kan du bli en ener på mersalg? Husk at mersalg ikke er synonymt med plagsomme selgere, det kan nemlig være synonymt med god kundeservice!

Dessverre så finnes det sjeldent en klipp-og-lim-løsning som passer for alle. Og dessverre så finnes det heller ikke så mange lettvinte løsninger. Butikkfaget er komplekst, og som regel er det mange faktorer som fører til suksess hvis du er heldig, eller fiasko hvis du er uheldig. Eller vent litt; Det handler selvsagt ikke om å være heldig eller uheldig! Du må faktisk tilegne deg kunnskap om butikkdrift for å drive en lønnsom butikk. Ofte så er det de små detaljene det kommer an på, og det er lett for at nettopp detaljene glipper. Kanskje du trenger litt hjelp? Jeg kan hjelpe deg.

Å doble omsetningen din på en måned kan jeg mest sannsynlig ikke love deg, men jeg kan hjelpe deg med å finne de grepene som er riktig for deg å ta i din butikk. Grep som fører til økt omsetning, bedre lønnsomhet og som gir deg en bedre jobbhverdag og flere fornøyde kunder! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! Du får tak i meg på telefon 90 70 49 27 eller på mail: post@butikkutvikler.no

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s