Du, en superhelt!

Hver dag står du på! Stiller opp på jobb, springer beina av deg, tørker svetten i pannen i det du løfter tunge esker med nye varer, du smiler konstant og gjør ditt aller beste for butikken din og for kundene dine. Laaaaange dager; du jobber ofte når andre sitter hjemme og slapper av på ettermiddagene.  Henting i barnehagen… ja, det er ofte vanskelig når man er på jobb til kl. 20.Lørdag og helg? Travleste dagen i uka, det! Kanskje du til og med har nSuperheltmegattåpent en gang i blant? Hele desember går i ett. Du jobber både lørdager og søndager. Men du gjør det jo fordi du ELSKER jobben din!

I min jobb møter jeg mange butikkarbeidere som jobber knallhardt for å gi gode kundeopplevelser. Dere er mine superhelter!

Selv har jeg fått designet meg en versjon av meg i Superheltformat. Mest for moro, men også for å minne meg selv på at jeg kan og være en superhelt! Det finnes nok av anledninger for å hente frem litt superkrefter i en travel hverdag! Er du ikke enig?

Hva er dine superkrefter?

Håper sola skinner på deg i dag!

Gøril

 

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.