Historiefortelling for butikker

“Suksesshistorier begynner som regel med eit ganglag som ikkje gir rom for tvil”

Marit Eikemo

Historiefortelling vha lokaleSkal du lage en suksesshistorie for din butikk kan du begynne med å lese denne bloggposten.

Alle elementer i og med din butikk forteller en historie. Måten du presenterer butikken, din historie og varene på er med å fortelle en historie. Historien om butikken din. En historie som er unik for din butikk.

Ingen trenger egentlig det du selger. (Ja, med unntak for deg som selger “melk og brød”, da!) Verden har blitt så mye mindre i dag, og kundene kan få ALT hva hjertet, kropp og sjel måtte begjære, kan hende på enklere vis, enn ved å handle hos akkurat deg. Så hvorfor skal vel kunden handle hos deg?

Joda, du har fine, gode kvalitetsprodukter. Flott utstilling, og dyktige medarbeidere. Og der har du noen gode grunner. Men fra kundens perspektiv er det rett og slett kanskje ikke nok. Forbrukerne i dag kan faktisk tillate seg å være både kresne og kravstore. Ditt konsept kan kun bli unikt ved at du formidler din historie, for den er garantert unik. Ved å tenke helhetlig og gjennomføre din historie i alle elementer, å følge den røde tråden, ved å være konsekvent, og by på det som er unikt for deg – det kan være din vei til suksess. Og det gjelder alt fra din butikkinnredning til din profil i lokalmiljøet til hvordan du viser igjen på sosiale medier – ja rett og slett i alle kontaktpunktene du har med kundene dine, både nye og gamle. Ikke la det være rom for tvil. Ta din plass i markedet ved å fortelle din unike historie. Det er nemlig noe av “på-kjøpet-opplevelse” handler om.

Rådløs? Fortvil ikke! Kanksje jeg kan hjelpe? Ta kontakt med meg, da vel. Så finner vi det ut!

Send meg en epost på post@butikkutvikler.no eller ta kontakt med meg på telefon 90 70 49 27 for å avtale tid.

One thought on “Historiefortelling for butikker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s