Perfekt handlevær?

Er det noe som heter perfekt handlevær?

Handlevær

For mange butikker er sommersesongen den viktigste, da det er fullt kjør fra tidlig til sent. Enten de belager seg på tilreisende kunder, turister eller fastboende. Kundene bruker ofte mye penger på sommeren, for nå skal man kose seg! Og kose seg, det handler unektelig om anskaffelse av mat, klær og ting – men ikke minst så handler det om opplevelser!

Klarer du å tilby kunden en opplevelse “på kjøpet” er sannsynligheten stor for at du får en fornøyd kunde. Så lenge opplevelsen er god, selvsagt.

Er du avhengig av fint vær eller uvær for å skape gode opplevelser for dine kunder? Neppe. Det handler ikke om været, allikevel har mange butikker en tendens til å skylde på været, eller andre faktorer dersom kundestrømmen uteblir. Du kan nemlig stå bak disken i verdens fineste butikk, og skylde på været hvis kundene ikke møter opp. Eller takke været for at kundene møter opp. Uansett så handler ikke de gode opplevelsene om været til syvende og sist.

Selvsagt har været betydning for hva folk finner på i ferien og hvor de legger igjen penger. Mitt poeng er at de kreative butikkene, de snur været til sin fordel og skaper gode opplevelser for kundene, uansett vær.

Håper sola skinner på deg der du er! Eller at du har en stor, deilig og fargerik paraply! 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s