Stjel disse 5 ideene til din butikk!

Hva med å tenke litt nytt for å få fart på butikken?

Her kommer et knippe gode ideer jeg håper du kan ha nytte av!

DSCF0619Skap ledig plass! Mange butikker bommer grovt på å fylle butikken til randen, og lar det rett og slett ikke være nok rom igjen til å eksponere varene på en god måte.

Når du lager en eksponering tenk gjerne tema, vis gjerne hele verdien kunden kan få ved å kjøpe produktet ditt. Alt for ofte eksponeres bare fokusproduktet, og kunden ser ikke helheten. Tenk totalløsning for kunden, og eksponer flere produkter som sammen fremhever fokusproduktet, og ikke minst totalopplevelsen kunden vil kunne få. (Selvsagt kjøper ikke de fleste kundene hele eksponeringen, men du må vise henne “drømmen”.)

Oppmuntre kunden til interaksjon! Få kunden til å delta på et vis. Da får kunden eierfølelse og vil i større grad bli fornøyd med produktet.

Bruk skilt! Jeg mener at skilting i butikk er undervurdert! Her ligger enormt potensiale for bedre å kommunisere med kunden, særlig når butikkpersonell er mangelvare. Formålsløs vandring rundt i butikken gagner ingen.

Tilby sitteplasser eller lignende. Mange av dine kunder kommer ikke alene. Sørg for at gjestene dine sitter godt, eller er opptatt og engasjert på et vis, for da blir de værende lengre i butikken. Og lengre tid brukt i butikken, betyr normalt at de legger igjen mer penger.

Husk på at kundene kommer til deg fordi de vil bli begeistret, berørt, beveget og oppleve nyheter og inspireres til å forbedre livene sine!

Enig?

Ta gjerne kontakt hvis du trenger rådgivning i din butikk. Jeg kan hjelpe! Du får tak i meg på telefon 90 70 49 27 eller på post@butikkutvikler.no

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s