Stjel gjerne denne teksten!

pablo-11I kjølvannet av nok et kjøpestopp-opprop fra en kjendis begynte jeg å skrive en bloggpost om effekten av kjøpestopp for butikker og butikkansatte landet rundt. Men så kom jeg på at jeg måtte skrive denne bloggposten først.  Denne bloggposten har jeg skrevet fordi jeg mener at du som jobber i butikk trenger å bli mer synlig.

Og her kommer teksten du kan stjele og legge på din private facebookside, du som jobber i butikk, enten som butikkleder eller butikkansatt, eller butikkinnehaver.

Jeg jobber i butikk og jeg er stolt av det. Jeg har mange roller i butikken min, og jeg har mange forskjellige oppgaver. Jeg elsker jobben min. Ofte pleier jeg å dele litt forskjellige artikler som handler om at folk må handle lokalt på min private facebookside. Men i dag har jeg bestemt meg for å skrive litt selv. (Kremt, kremt – du har lov å redigere litt der du synes det passer seg).

Grunnen til at jeg deler disse artiklene, er fordi jeg har lyst til at du, som er min venn på facebook, skal lese artiklene og gjøre deg noen tanker om hvor viktig det er at vi har lokale butikker, som skaper trivsel i byen vår, som sørger for lys i vinduene og kan hende til og med en ekstrajobb for en student eller to, som dermed lærer seg noe om livet og får arbeidserfaring.  Men nå har jeg lyst til å si noe selv.

Jeg har lyst til at du skal vite at jeg jobber i butikk fordi jeg trives med det. Jeg synes faktisk at det er kjempegøy å hjelpe kundene med å finne det de trenger, ønsker seg, eller har lyst på.

Jeg liker å ta imot nye varer og presentere de på en fristende måte, slik at du får lyst til å handle. Selv om det er lange dager, lav inntjening, og til og med sure kunder – så gjør jeg mitt beste for at du skal handle hos meg. Ikke fordi du skal «støtte meg». Men fordi du har lyst til det. Rett og slett fordi jeg jobber i en butikk jeg er stolt av – og fordi jeg selger noe du vil ha.

Jeg vil at du skal tenke deg om. Jeg vil at du skal handle hos meg, og være en bevisst forbruker. Og hvis ikke jeg kan si det høyt, skrive det på min egen facebookside, så hjelper det lite å dele allverdens artikler. Sånn!

Håper vi ses!

Hilsen meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s