Fire ting du må tenke på før du starter kundeklubb!

pablo (3)

DET VIL KOSTE! Vær klar over at du må nødvendigvis bruke en del tid og penger – dersom du har planer om å skape deg en kundeklubb som fungerer – og gir resultater – i form av flere fornøyde og betalende kunder i din butikk.

HVA HANDLER KLUBBEN OM? Hva skal kundeklubben gi bort? Gode råd? Gode rabatter? Spesielle tilbud? Egne tjenester? Det å være meget tydelig på dette – både for egen del, men også for kundene dine sin del er superviktig. Det er mange om beinet, og kundene krever stadig mer!

TEKNISKE LØSNINGER! Bestem deg for hva slags type tekniske løsninger du har bruk for. Skal du satse på mobil/epost? Det finnes leverandører for alle typer løsninger – og dersom du ikke har tenkt på hva du faktisk virkelig vil med kundeklubben, kan det fort koste mye penger å endre på oppsett.

TENK LANGSIKTIG! Suksess kommer sjelden rekende på ei fjøl – og du må være forberedt på at det vil ta lang tid å bygge opp en kundeklubb som “ruver”. Det er derfor viktig å tenke langsiktig – både når det kommer til hvem du skal samarbeide med, men også med tanke på hva du lover kundene. Når kundene har gitt fra seg enten sin epost eller sitt mobilnummer, vil du være sikker på at du innfrir eventuelle forventninger kundene dine måtte ha. Og det er jo ikke så enkelt å forutse fremtiden. Men hvis du har en langsiktig plan, og jobber mot et definert mål med din kundeklubb, gjør du det lettere både for deg selv og for kunden.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s