Nisjebutikkene slår tilbake!

snø hjerteBlack friday, cyber monday – og ikke minst tåpelige `black week` kan bare gå å legge seg! I 2017 sier vi: Local is the new black! Vi kjører nisjebutikkens dag lørdag 25.11.17 og det kommer til å bli F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!!!!

På nettet har det summet og knatret i deling av nisjebutikkensdag-filmer, bilder og avisutklipp i det siste!

På lørdag er dagen hvor alle landets nisjebutikker skal skinne! Og for kundene som kommer innom denne dagen – de vil storkose seg! Ikke bare fordi de blir satt ekstra pris på, men fordi de har tatt et bevisst valg og handler med hjertet! ❤

Velkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s