Lansering!!! “De små bøkene med de store svarene” – for deg som jobber i selvstendig butikk!

IMG_2322Hvilken dag kunne passe bedre til å lansere min lille, nye bok på enn på #nisjebutikkensdag?!

Det var egentlig ikke planlagt, for lanseringen skulle være neste uke, men med et fantastisk lokalt trykkeri, Jærprint AS, som klarte å hive seg rundt, så gikk det allikevel!

Den første boka i serien handler om visuell identitet. Visuell identitet handler om hvordan butikken din ser ut, men ikke minst lærer du om hvordan kunden oppfatter butikken. Bevisstgjøring er nøkkelen til å skape en butikk hvor alt bare stemmer! I denne boka lærer du om hva som må på plass for at din butikk kan fremstå mer profesjonell.

I motsetning til den forrige boka mi “Bedre butikk” , hvor du selv

IMG_2330
Spent på mottakelsen der ute! 

skulle skrive svarene, innehar denne boka en del flere forklaringer og utførlige beskrivelser. Noen fasit er det imidlertid ikke. Det er ikke en omfattende bok, den er liten og har kun 86 sider. Til og med bilder, er det i den. Men den er ganske så konkret og rett på sak.

Boka koster kr. 299,- og det er inkludert moms og frakt. (Bor du i nærheten og henter den selv koster den kr. 259,-.) Boka kan bestilles ved å sende meg en mail, med navn, adresse og eventuelt organisasjonnummer til post@butikkutvikler.no. Hvis du ønsker å betale med Vipps – så kan du gjøre det, eller så sender jeg deg faktura sammen med boka. Men send meg uansett en mail – for det er ikke automatisk kommunikasjon mellom distribusjonssentralen og vipps.

Siden det er nisjebutikkensdag er det kanskje på sin plass med en forklaring på hva du betaler for når du kjøper denne boka. Den er ikke på salg. Det er heller ikke noe introduksjonstilbud. Kanskje du synes 299,- er mye for en så liten bok, men da skal jeg si deg hvorfor den koster det den gjør: Kvalitet koster! 🙂 Boka er trykket lokalt, hos Jærtrykk AS. Mitt lokale trykkeri. Jeg kunne sendt det til utlandet, og fått et billigere trykk, men det hadde jeg ikke lyst til. Porto skal betales og det skal konvolutten også. Dessuten går jo deler til staten i form av moms slik at du og jeg har gratis sykehus og poden får skolegang. Så tar det faktisk litt tid å administere både betalingen (sa jeg forresten at Vipps skal ha en del av kaka), og så skal jo regnskapsføreren min betales – og kan hende det er ass. direktør som er på saken med distribusjon og levering på lokalt postkontor, så krever jo han skyhøy betaling, og barnearbeidere kan jo ikke utnyttes. Dessuten så har du mine ord, tanker og betraktninger som jo er et resultat blant annet av en utdannelse som jeg stadig har studielån på – så når jeg tenker meg om burde jeg gjerne triplet prisen. Og kunnskapen jeg formidler i boka har du jo til evig tid. Nei, dette må jo kalles et røverkjøp! Bestill boka i dag, da det strengt tatt er rett før jeg setter opp prisen. Boka er forøvrig i begrenset opplag. 

 

 

6 thoughts on “Lansering!!! “De små bøkene med de store svarene” – for deg som jobber i selvstendig butikk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s