Tre ting du må vite om som opptar kundene dine!

pexels-photo-346908Tre ting som opptar kundene dine

Det er tre ting du må vite som mest sannsynligvis opptar kundene dine om dagen! For å drive god butikk, må du vite hvem kunden din er, hvordan de tenker og hva de er opptatt av.

Det meste går fort i tiden vi lever i, så at dine kunnskaper er oppdaterte er viktig for butikken din sin fremtid.Her kan du lese veldig kort om det som er viktig for dine kunder:

  1. Folk jakter selvrealisering. Når alle primærbehov er dekket, handler mye om selvrealisering. Folk begynner å verdsette sin egen tid – noe som gjør at tjenester som gir folk mer tid blir attraktive. Våre personlige verdier blir viktigere, og vi oppsøker fellesskaper som deler disse verdiene. Vi kjøper produkter eller merkevarer av firmaer vi vet hva står for, som gjerne gir oss en «unnskyldning» for å kjøpe.
  2. I en verden hvor alle er «PÅ» hele tiden, vil tiden, tjenester og produkter som hjelper oss logge av være viktige. Vi dynges ned av inntrykk, budskap, tilbud og omgir oss med støy på alle kanter.
  3. Vi har for mye av alt og lider av «stuffocation». Vi ønsker oss ikke lengre produkter, vi ønsker oss opplevelser.

Har du lyst til å lære mer om fremtidens kunder, ta kontakt med meg for å bestille tid til rådgivning, slik at du vet at du henvender deg på rett måte til dine kunder! Du får tak i meg på telefon 90 70 49 27 eller på mail; post@butikkutvikler.no

 

Hilsen Gøril

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s