Denne boka MÅ du ha!

Bok nr. 2Jeg er stolt over å kunne presentere bok nr. 2 i serien “De små bøkene med de store svarene” – for deg som jobber i selvstendig butikk.

Boka “Butikken – vindusutstillinger og butikkuttrykk” kommer denne uken fra mitt lokale trykkeri, Jærprint! Denne boka tar for seg prinsippene for å lage en god utstilling, både i butikk og i butikkvinduet!

Boka koster kr. 299,- og det er inkludert moms og frakt. (Bor du i nærheten og henter den selv koster den kr. 259,-.) Boka kan bestilles ved å sende meg en mail, med navn, adresse og eventuelt organisasjonnummer til post@butikkutvikler.no. Hvis du ønsker å betale med Vipps – så kan du gjøre det, eller så sender jeg deg faktura sammen med boka. Men send meg uansett en mail – for det er ikke automatisk kommunikasjon mellom distribusjonssentralen og vipps.

******

Dersom du lurer på hva du betaler for kan du lese dette: 

Du betaler kr. 299,- når du kjøper denne boka. Den er ikke på salg. Det er heller ikke noe introduksjonstilbud. Kanskje du synes 299,- er mye for en så liten bok, men da skal jeg si deg hvorfor den koster det den gjør: Kvalitet koster! 🙂 Boka er trykket lokalt, hos Jærtrykk AS. Mitt lokale trykkeri. Jeg kunne sendt trykkejobben til utlandet, og fått et billigere trykk, men det hadde jeg ikke lyst til. Porto skal betales og det skal konvolutten også. Dessuten går jo deler til staten i form av moms slik at du og jeg har gratis sykehus og poden får skolegang. Så tar det faktisk litt tid å administere både betalingen (sa jeg forresten at Vipps skal ha en del av kaka), og så skal jo regnskapsføreren min betales – og kan hende det er ass. direktør som er på saken med distribusjon og levering på lokalt postkontor, så krever jo han skyhøy betaling, og barnearbeidere kan jo ikke utnyttes. Dessuten så har du mine ord, tanker og betraktninger som jo er et resultat blant annet av en utdannelse som jeg stadig har studielån på – så når jeg tenker meg om burde jeg gjerne triplet prisen. Og kunnskapen jeg formidler i boka har du jo til evig tid. Nei, dette må jo kalles et røverkjøp! Bestill boka i dag, da det strengt tatt er rett før jeg setter opp prisen. Boka er forøvrig i begrenset opplag. Dersom du, mot formodning, ikke har fått kjøpt den første boka i serien kan du nå få begge bøkene hjem til deg, og da spanderer jeg portoen! Du får da begge bøkene hjem til deg for kr. 526,-. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s