Hvordan få flere kunder til din butikk?

Det gjelder å tilby noe mer enn bare et produkt. Jeg har sagt det før, og jeg kan si det igjen: Morgendagens butikker leverer så uendelig mye mer enn bare varer.

mannekeng igor ovysyannykov

Varene i seg selv er faktisk ofte helt uinteressante. Som forbrukere kan vi få tak i akkurat dét kropp, sjel og hjerte måtte begjære med noen enkle tastetrykk. Vi får også det samme produktet i utland som i innland. Vi reiser mer enn noensinne og opplevelser står øverst på ønskelista.

Hva skal du da gjøre, hvis du egentlig trives med å selge “helt ordinære” produkter?

Du skal tilby kunden service, hjelp, rådgivning, godfølelse, kompetanse, interesse og verdi utover selve produktet. Hvordan kan du gjøre dette?

 

Du må opparbeide deg et godt rykte. Du kan bruke tusenvis på markedsføring og allikevel feile. For det handler ikke om penger. Du må treffe nåløyet. Du må treffe din kundegruppe utover det å vise frem produkter. Du må briljere på mange fronter. Din kunnskap om varen, om bruksområdet og evnen din til å vise dette til kunden på en måte som gjør at handlelysten vekkes, fordi kunden stoler på deg og din vurdering om hva som er det rette for akkurat HENNE som kunde.

Lokalene du bruker for å vise frem din ekspertise bør være uendelig mye mer enn bare godt opplyste hyller/knagger/rader med varer. Det skal være en estetisk fornøyelse å besøke butikken. Rett og slett fordi lokalet er helt unikt! De kjedelige butikkene vil forsvinne. De middelmådige butikkselgerne likeså.

Er du skodd for morgendagen?

Trenger du noen innspill utenfra? Jeg hjelper gjerne! Ta kontakt med meg for å høre hvordan jeg kan hjelpe deg i DIN butikk. Du får tak i meg på telefon 90 70 49 27.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s