Velkommen inn på “bakrommet”

bakrommetAlle som har drevet butikk en stund vet hvor mye lettere dagene kan være når man har de ressursene man trenger tilgjengelig på bakrommet. Butikkutvikler åpner nå for en liten, eksklusiv gruppe til å ta skrittet inn på «bakrommet».

Øk omsetningen og bli trygg på din egen innsats

Tenk hvor mye bedre dagene er når du har kontroll på det du må gjøre for å ha gode dager i butikken! Føler du deg usikker på valgene du tar? Går du med «klump i magen» og er bekymret for butikkens fremtid? Vil byen, stedet eller gata du driver butikk i endres og lurer du på hvilke grep du skal ta?

Kjenner du på de kjipe tankene som kommer når butikken er helt tom for kunder i perioder? Når frustrasjonen tar deg og ingenting får deg opp igjen? Følelsen av å brenne inne med varer du hadde klokkertro på?

Jeg har vært der og vet hvordan det føles! Etter å ha jobbet i, med og for butikker i mange år, vet jeg veldig mye om hva som skal til for å lykkes. Butikkdrift er det jeg kan og livnærer meg av. Når du står fast eller trenger å få et lite dytt eller hjelp, finner jeg de alternativene som er riktig for deg og gir råd om veivalg. Butikkeiere og -drivere over hele Norge fortsetter å bruke meg når de står midt oppi det. Og de blir loset videre.

Det er stor, ja faktisk enormt stor, forskjell på å drive egen butikk i dag kontra slik det var for noen få år siden. Butikkutvikler har i løpet av de siste årene hjulpet butikker innenfor alle bransjer med å drive bedre butikk.

Bakrommet er mitt lukkede medlemsområde. Der får du tilgang til alle mine tidligere bøker, du får tilgang til Inspirasjonsmagasinet `Butikk` (første utgave kommer i høst), du får tilgang til meg og min ekspertise 24/7. Det vil si at du kan stille meg spørsmål om alle aspekter av butikken din når du måtte ønske.  Mer om dette senere.

Hver uke, i 12 uker vil det være ett konkret tema på agendaen. I 12 uker vil du sakte, men sikkert få en oppfriskning, eller kall det gjerne en revitalisering, av de forskjellige områder av butikkdriften. Vi går gjennom alt fra markedsføring til prissetting.

Du får tilgang til mine sjekklister, maler og bonuser! Blant annet vil du få en mal for å sette deg gode månedsmål. Du får sjekklisten #besøksblikket. Den gjør deg i stand til å se din egen butikk med et kritisk blikk, slik at du kan forbedre dine salgsflater. Til de forskjellige sjekklistene følger det med «bruksanvisninger» slik at du enkelt klarer å ta de i bruk. Du får mitt første onlinekurs med på kjøpet. Jeg åpner nå for første gruppe.

Det er begrenset antall plasser.

Tilgangen du får varer i 12 uker og hver uke fokuseres det på et nytt tema.

Knyttet til hvert tema får du konkrete oppgaver du skal gjøre i butikk, som en liten lekse, hver uke. Dette er ikke et ordinært nettkurs hvor du må bruke massevis av tid for å komme igjennom ørten forskjellige moduler. Jeg vet hvor travle dager du har, så alle oppgavene kan løses på ca 10-15 minutter. Det er dessuten også valgfritt om du ønsker min tilbakemelding på «leksene». Jeg vil selvsagt anbefale det, for det vil gi deg størst utbytte.

Det er ikke noen spesielle verktøy, apper eller dingser du må lære deg å ta i bruk. Det eneste du må kunne er å navigere deg rundt på en nettside, enten på mobil, nettbrett eller PC. Det er ingen tidkrevende facebookgruppe som sender deg varslinger i tide og utide, og du trenger heller ikke forholde deg til de andre som også har tilgang til «bakrommet». Din tid er dyrebar, og du vil ha valuta for pengene. Og så må du ha en epost og en smarttelefon. Det er det hele! Så enkelt!

«Bakrommet» er et opplegg som passer for deg som driver en selvstendig butikk, enten i eget bygg, i leiet lokale, eller i et senter.«Bakrommet» passer for deg som satser på særpreg, kunnskap, lokalkjennskap, god service og har lyst til å «bjuda på»

Er du bundet av kjedebestemmelser og grossistinnflytelse kan nok andre typer rådgivning gi deg mer utbytte enn dette forløpet, men ta gjerne kontakt med meg hvis du allikevel tror det kan være noe for deg, så kan vi avklare detaljer rundt dette. 
Inspirasjon - magasinet høst 2018

Hvorfor skal du velge å være med inn på «bakrommet»?
– jeg kan faget
– jeg peker ut de områdene som bør endres
– jeg er ærlig og direkte, aldri vag
– jeg finner lett tonen med deg
– jeg får raskt overblikk
– jeg gir deg ikke for mange valg
– jeg gir deg raskt forbedringsområder hvor du lett kan gjøre enkle endringer
– jeg konkluderer på en forståelig måte

Du får tilgang til sjekklister med bruksanvisninger som hjelper deg å få mer struktur på butikkdriften, du får en planlegger som hjelper deg å planlegge et helt år frem i tid, du får maler for hvordan sette gode månedsmål, du får tilgang til butikkfaglitteratur i form av e-bøkene «Butikken og den visuelle identitet» og «Butikken – vindusutstilling og butikkuttrykk», og rosinen i pølsa; ubegrenset rådgivning fra butikkutvikler i en 12 ukers periode.

Disse 12 ukene blir en oppkjøring mot den viktige julehandelen. Dersom du ønsker å bestille rådgivning/besøk til din butikk får du i denne perioden hele 25% rabatt på timesprisen. (Besøket/oppdraget må være gjennomført innen 1. kvartal 2019).  Du får 10 % rabatt på materiellpakke til nisjebutikkens dag!

Hva mener jeg med at du får tilgang til min ekspertise 24//? Jo, du kan sende meg spørsmål på mail når du måtte ønske, eller du kan booke meg for telefonsamtale (varighet 15 min.) for å drøfte dine konkrete utfordringer.

Så mange ganger du måtte ønske i løpet av 12 ukers perioden.

«Bakrommet» kan være det som snur negativt resultat til akseptabelt overskudd. Det kan være tungen på vektskålen som gjør at du velger å satse videre. Det kan være det som sikrer fast ansettelse av din butikkhjelp. Det kan være at du nå får rutiner som gjør at du for første gang på lenge kan ta ferie.

Vil du være med inn på «bakrommet» må du umiddelbart sende inn din søknad. Det er selvsagt svært begrenset med plasser. Blir du med på dette så er du klar til den viktigste tiden på året; Julehandelen.

Prisen du betaler er kun kr. 3.950,- (eks mva) som er introduksjonspris, siden det er første gang jeg inviterer inn på “bakrommet”! Da betaler du beløpet i september, når «bakrommet» åpner. Ønsker du å betale det i månedlige rater, vil det også la seg gjøre med kr. 1390,- fordelt på tre fakturaer over tre måneder.

Hva vil skje om du ikke gjør noen endringer? Dersom du ikke tar grep for å forandre måten du gjør ting på, vil jo naturlig nok alt fortsette som før. Blir butikken din bedre når du fortsetter som før? Eller er du klar for nye tider?

Dette trenger du, det er bare å søke om plass.
Jeg er klar til å bidra med alt jeg sitter inne med. Gjør det enkelt, send inn din søknad ved å gå inn på linken her nå!

Dette tilbudet står ikke evig, oppstart nærmer seg, så hiv deg rundt og bli med! Det kommer til å bli skikkelig rift om plassene, det er jeg sikker på – så nå må du hive deg rundt og bli med!

Søk her: Fyll inn skjema.

Gøril😊

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s