Nytt år, nye muligheter?!

Et nytt år banker på og som så mange andre pleier jeg å gjøre en oppsummering av året som har gått.

At covid skulle sette så stort preg på også dette året, var det vel de færreste som kunne tro. Her kan du se min oppsummering fra i fjor på denne tida: https://butikkutvikler.blog/2020/12/26/nytt-ar-nye-muligheter/ Jeg hadde

Igjen er det lurt å se bakover for å evaluere. 2021 har for meg vært et år hvor utdannelse har stått høyt på agendaen. Å kombinere utdannelse med jobb er jo en balansegang, men det har fungert fint.

Det har vært mye mindre reising, og mye mer digitalt.

Til tider er det litt stusselig å sitte så mye på skjerm, men det fungerer jo. Og det har sine fordeler! Det sparer faktisk ganske mye tid, og således gir det rom for bedre utnyttelse av tiden.

Hva har jeg så «holdt på med» dette året? Hva fungerte bra? Hva fungerte mindre bra?

Jeg har hatt to «ordinære» lanseringer av Kunnskapsportalen. Det vil si den har vært åpen for innmelding i to uker, noe jeg hadde bestemt på forhånd. Slik blir det også i 2022. Kunnskapsportalen åpner for innmelding fra 1-4. mars og fra 1-4. september.

Jeg har kjørt fire forskjellige bingoer – eller utfordringer. En instagrambingo, en butikkmarkedsføringsbingo og en visual merchandising-bingo. I tillegg har jeg hatt en egen bingo for medlemmene i Kunnskapsportalen.

Bingo er kjempegøy – og det er en måte for meg å få nye følgere og kunder på. Bingo og utfordringer blir det også i 2022. Faktisk blir det en på tampen av januar – i forbindelse med at jeg lanserer et helt nytt produkt i februar. Dèt gleder jeg meg masse til å fortelle mer om.

Jeg har solgt en del rådgivningspakker – hvor jeg jobber med en håndfull butikker i et forløp som går over 12 uker. Det er veldig intenst, men ekstremt givende – og det er gøy å se utviklingen butikkene har i løpet av denne tida. Dette kommer jeg også til å tilby i 2022.

Jeg har skrevet halvparten så mange blogginnlegg i 2021 som i 2020. I 2020 ble det 16 blogginnlegg, mens i 2021 ble det 8. Målet mitt er 12 i året.

I 2021 sa jeg for første gang ja til et samarbeid. Det føltes enormt skummelt, men samtidig utrolig spennende. Inn på banen kom Insp Retail. Det er et verktøy som kan hjelpe butikkene å selge på nett, uten å ha nettbutikk. Her gikk jeg ‘all in’ og det var utrolig lærerikt. Min rolle var å kjøre månedlige master classes hvor fokus var på å utnytte verktøyet best mulig. Jeg kan si mye om dette, men jeg skal fatte meg i korthet: Dessverre hjelper det ikke bare å ha verktøyet. Nettsalg er utrolig komplekst og Insp sin vei videre tyder også på at suksess sjelden er noen quick fix.

Jeg lanserte et lite nettkurs om butikkmarkedsføring før sommeren, et kurs som stadig vekk er like aktuelt, så jeg håper mange finner frem til dette kurset også i 2022. Nysgjerrig? Her er info om kurset: https://butikkutvikler.blog/2021/05/27/butikkmarkedsforing-i-5-enkle-steg/

Ellers har jeg gjennomført Kompetansehevingsprogram ute hos kunde, jeg har hatt mange en-til-en både online og i butikk, og jeg har vært med på spennende renoveringsprosjekter i butikk.

Og jeg må for all del ikke glemme: I april gav jeg ut boka «Slik skaper du salgsmagi». Den skulle jeg gjerne solgt flere av, så er du interessert i å bli en bedre selger, vippser du kr. 329 til 91839, og sender meg en melding med navn og adresse, så får du boka hjem i posten.

Nisjebutikkens dag ble gjennomført for fjerde/femte året på rad, og vi håper på større oppslutning i 2022.

Jeg gleder meg til å lansere nye prosjekter og produkter i 2022. Takk for følget så langt! Håper du henger med videre!

God jul og godt nytt år!

Avstandsklem fra Gøril

One thought on “Nytt år, nye muligheter?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s